Werkwijze

Voor de dag

Ik zie mijzelf graag als onderdeel van het team dat van jullie grote dag iets heel speciaals wilt maken. Ik hou van een persoonlijke benadering en vind het daarom belangrijk vooraf de zaken goed door te spreken. Tijdens een gezellig gesprek kunnen we de wederzijdse verwachtingen kenbaar maken.

Op de dag zelf

Mijn fotografiestijl wordt vaak beschreven als ‘journalistiek met oog voor detail’. Ik hou ervan om de dag in beeld te brengen zoals het is. Daarbij heb ik gemerkt dat het unieke karakter van een dag zich kenmerkt in de kleine details. Net dat ene moment pakken, daar gaat het om in een trouwreportage. Daarom zal ik altijd proberen om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Jullie moeten genieten van jullie dag en ik verzorg de foto’s. Niets is vervelender dan een fotograaf die overheersend de regie probeert te voeren over jullie grote dag.

Fotoshoot op locatie

Natuurlijk hoort er bij een bruidsreportage ook een fotosessie. Ik houd ervan om de liefde tussen mensen op een ongedwonen manier vast te leggen. De mensen bepalen de foto ipv dat ik volledig bepaal hoe jullie op de foto komen te staan. Het zal gaan om een samenspel tussen fotograaf en bruidspaar en dan is mijn ervaring dat de de mooiste foto’s ontstaan als jullie gewoon jezelf kunnen zijn.

Wat betreft de locatie. Wellicht hebben jullie een favoriete locatie waar een bepaald verhaal aan vast zit? Maar zo niet dan weet ik altijd wel een leuk plekje te vinden. Daar komen we wel uit.

Na de dag

Wellicht zullen jullie na de dag er even tussenuit gaan om van elkaar te genieten. We spreken vooraf af wanneer jullie de foto’s op DVD kunnen verwachten. Als jullie ook een album hebben besteld, maken we daar ook afspraken over en ook stuur ik jullie een digitale preview voordat hij officieel wordt geproduceerd. Zo weten jullie vooraf altijd waar jullie aan toe zijn.

Meer weten?

Natuurlijk kan ik alles een stuk beter uitleggen tijdens een gesprek. Neem daarom contact met mij op, dan hoop ik snel een kopje koffie met jullie te kunnen drinken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Vriendelijke groeten,
Arthur Arts
Kronieken in Beeld
06 2168 8006