Tarieven

Iedereen is anders en heeft andere wensen.
De één wil graag een fotograaf voor de hele dag, een ander voor slechts enkele uren. De één wil graag een totaalpakket inclusief een zeer luxe en exclusief album, een ander wil graag de foto’s op een USB Stick en zelf een album maken (ik was er zelf zo een :-).
Om een passende offerte op maat te kunnen maken, wil ik jullie daarom vragen contact met mij op te nemen. Ik zal dan een offerte op maat maken en jullie laten zien dat mooie bruidsfotografie niet duur hoeft te zijn.Ter indicatie: een trouwreportage van 4 uur is al mogelijk vanaf 595,- euro incl. btw.
Hierin zit het volgende inbegrepen:

  • 4 uur bruidsfotografie (bv. reportage op locatie, stadhuis en receptie).
  • Alle gelukte foto’s in hoge resolutie op een USB stick (dus geen afkoopprijs of allerlei kosten voor nabestellen achteraf!)
  • De foto’s nabewerkt en gecorrigeerd o.b.v. kleur, contrast, belichting.
  • Online album achter een wachtwoord om te delen met vrienden en familieleden.
  • Voorbereidend veldwerk op locatie voor de fotosessie
  • Een persoonlijk gesprek vooraf om alles door te nemen.
  • Vervoerskosten binnen de regio tussen Leiden, Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Vier uur is doorgaans ruim voldoende voor o.a. het vastleggen van de officiele trouwceremonie en een mooie fotoshoot op locatie.

Kortom: een meer dan complete trouwreportage voor een prima prijs! Geinteresseerd? Neem dan contact op via het formulier of telefoonnummer 06 2168 8006.

 

Werkgebied Kronieken in Beeld

Mijn werkgebied ligt binnen en rond de denkbeeldige ruit tussen Leiden, Gouda, Rotterdam en Den Haag/Scheveningen. Vindt jullie bruiloft buiten deze regio plaats en willen jullie toch heel graag de trouwreportage door Kronieken in Beeld verzorgd hebben? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee.